Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 7:50 pm Naslov poruke: 'movie BO' |
|
|
eto, posto se ona macketina (sirem pucanstvu poznatiji kao Tiger Ace) izlanula za 'Movie BO', ne preostaje mi nista drugo nego da pojasnim svoj prijedlog.
dakle, moj prijedlog za temu iduceg BO-a je filmske tematike. to bi otprilike izgledalo ovako: nadjite neki film u kojem neki auto igra zapazeniju ulogu i mozete ga prijaviti za natjecanje. znaci, auto mora imati nekoliko pojava u filmu, pozeljno je da ga koristi netko od glavnijih likova, a ne da se u nekoj sceni pojavi negdje tamo u kutu, a vi odlucite slagati bas taj auto.
nadalje, obavezno bi bilo i staviti par fotki iz doticnog filma od doticnog auta, cisto da svi budu upoznati sa predmetom pozude. i cilj bi bio sloziti sto vjerniju repliku filmskom modelu. negativno bi se gledalo i na drugi izbor boje, razliciti dodaci, interijer... tako bi se svaki natjecatelj indirektno 'borio' sam protiv sebe jer bi svatko imao gotov predlozak kojeg treba sloziti.
eto, to je ukratko to.
ovo nije gotov model natjecanja, mozemo jos i ubacit nesto, ako zahtjevate.
a i ovo nije dogovoreno, ovo je samo moj prijedlog. u nastavku slobodno mozete staviti svoje prijedloge pa cemo odluciti sto cemo na kraju.
ponavljam jos jednom: BO bi zapoceo 01.09. i trajao bi do nove godine, mozda malo duze da se pijanci stignu malo otrijezniti. _________________

Low: poruka promijenjena dana: Čet Ruj 17, 2009 10:52 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicna ideja!
Ja cu kupit jos jedan skyline R35
Bit ce u F&F 4
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Ned Lip 29, 2008 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Hmm e sad nisam siguran što slagat. Postoji nekoliko filmova u kojima imaju auti veliku ulogu i koji mi se sviđaju , i na prvome mjestu bi bio Mad Maxov Interceptor. Malo veči problem je već kod nabave tog auta, pošto ga ne izrađuju više ne preostane mi ebay a malo me strah i cijene!
Ako ne uspijem doći do te makete onda ću radit na nekoj drugoj, ali do 1.9 još je duuugooo.  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 3206 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 12:17 am Naslov poruke: |
|
|
Dakle, poshto je to vec duze vrijeme interni dogovor, ja ovim putem podrzavam organizaciju Movie Cars BO-a na jesen...
Vec imam i projekt u planu, ali otom-potom  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 9:28 am Naslov poruke: |
|
|
razmisljao sam o jos necemu..... otvorio bih novu temu, cars on film, u kojoj bi svi mogli predstaviti aute koji su im se zbog nekog razloga svidjeli u nekom filmu. to ne mora nuzno biti onaj auto koji bi planirali raditi za BO, nego bilo koji film sa bilo kojim autima.
tako bi mozda nekom dali ideju za slaganje necega u BO-u, a i mi bi si medjusobno mogli malo popunit kolekcije
sta mislite?
mozda kad bi stavili i neke screenshotse iz filma, napisali neke kratke podatke o autu.... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
jako dobra ideja low, puno tog cemo novog saznati!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 2:58 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljiva ideja...ja se slazem
A kad je vec krenulo, ja prilazem listu nekih od najpoznatijih filmskih auta, mogucih opcija za BO...ni po kakvom posebnom redosljedu:
AMERICAN GRAFFITI – 1932 Ford 5-Window Coupe, 1955 Chevy...
TWO LANE BLACKTOP – 1955 Chevy, 1970 Pontiac GTO
VANISHING POINT – 1970 Dodge Challenger R/T, 1968 Dodge Charger
BULLIT – 1968 Ford Mustang GT 390, 1968 Dodge Charger
THE GUMBALL RALLY – 1965 Shelby Cobra, 1970 Chevy Camaro, 1970 Ferrari Daytona Spider...
SMOKEY AND THE BANDIT – 1977 Pontiac Trans-Am
MAD MAX 1 & 2 – 1973 Ford Falcon XB GT...
XXX – 1967 Pontiac GTO
GONE IN 60 SECONDS (1974) – 1973 Ford Mustang Mach 1
GONE IN 60 SECONDS (2000) – 1967 Ford Mustang GT 500
CHRISTINE – 1958 Plymouth Fury
COBRA – 1950 Mercury Coupe
THE DUKES OF HAZZARD – 1969 Dodge Charger “General Lee”
THE F&F TRILOGY – Da ne nabrajam
INITIAL D – Vidi iznad
THE ITALIAN JOB – bilo koji od 3 Minija…
HERBIE, THE LOVE BUG – 1963 VW Beetle
BACK TO THE FUTURE TRILOGY – 1981 DeLorean time-machine
GHOSTBUSTERS - 1959 Cadillac Hearse “Ecto-1”
THE A-TEAM – 1983 GMC van
Naravno, ima toga josh (bilo koji poznatiji Bond car npr.) ali ovih sam se sjetio ovako, na brzinu...pa ako odlucimo slagat filmske aute, mozda netko dobije inspiraciju, ali su i druge ideje svakako dobrodosle...bitno bi bilo samo da auto ima neshto vecu "ulogu"  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Joj da mi je soma kuna za Eleanor! ajd dobro malo vise!
btw vidim da uglavnom prevaladavaju američki mišićavci... bit ce ovo meni jako zanimljiv build, nadam se!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:15 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^
Pih...pa jednom se zivi
Ubost cu onaj trans-kit za Eleanor jednog dana...pa nek mi je i zadnja  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| audi_racing
 | | Član od: 27 Tra 2007 | | Poruke: 658 | | Mjesto: ljubljana-SLO/Croatia - crikvenica-dramalj |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
1. The Transporter
** BMW E38 735i (1999) **
2. The Italian Job
** BMW E31 850 **
3. Lethal Weapon 2
** BMW E24 M6 **
A ovog E24 M6 polako i ja radim  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:26 pm Naslov poruke: |
|
|
^^^
Transporterov BMW, OK...ali stvarno se ne mogu sjetiti gdje je u Italian Jobu neki BMW imao zapazeniju ulogu...a ovog iz smrtonosnog oruzja ti isto ne priznajem jer nema veliku ulogu i nije nimalo bitan za radnju filma nego je "neki tamo" nabrijani auto za potrebe snimanja jedne od hrpetine raznih potjera  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:36 pm Naslov poruke: |
|
|
A jel moze npr neki zapazeniji auto iz neke serije???
npr ja sam opcinjen isettom steve-a urkela, a i naso sam maketu za 13$ od gunzea! da audi 13$
btw ni ja se ne sjecam BMW-a u italian jobu, al BMW osmica je najjaci bmw ikad! prestrasan auto!
haha vristim doma!
Edit: da power i ja cu nabavit transkit, al vjerojatno tek iducu godinu kad se natalozi love u moj dzep! to se mora imat!  _________________

Shmeegy: poruka promijenjena dana: Pon Lip 30, 2008 8:35 pm; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 3:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja vjerovatno necu sudjelovati u BO-u, ali me zanima kad bih se pridruzio, dali bi morao bas biti auto u pitanju? Dali bi mogao biti i,recimo, kamion? Kamion poznat kao Optimus Prime  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 4:26 pm Naslov poruke: |
|
|
A kaj je Tiger, ne bi Barracudu iz Highwaymena slagao?
A Shinobi, ako mislish na ovu filmsku izvedbu, ja ne bih imao nishta protiv, dapace rado bih vidio ovu mrcinu slozenu
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Lip 30, 2008 5:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Sjetio sam se još filma Death Proof od Tarantinota. Tamo je onaj crn Charger (ne znam godište, tako da molim nekoga ko zna, neka javi ) i bijeli Challanger, samo za mene valja samo Charger. A ima još jedan na početku damo ne znam koji je to auto.
Ako se nekomu da scretchat cijeli auto, onda neka napravi Peugeota 406 - Taxi!  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
 |
Otvoreni maketarski forum Forum Indeks
-> Automobili, motori, kamioni,... |
Vremenska zona: EET (Europa) Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Naprijed
|
| Stranica 1/8 |
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|