Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

ITA BO - Lamborghini Miura P400 SV - finito
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mico

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Čet Lip 19, 2008 10:48 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hehe pa nemoraš uze slobodno. Doći ću ja u subotu pa čemo se mjenjavat na par sati. Wink Very Happy

Pa mogao bi pokušat i Revellovim ljepilom, samo opet se treba pazit da se ne zamagli staklo. Confused A i trebao bi držat staklo gore malo dulje. Pa ima mjesta barem za malo lijepila (trenutačnog ili revellovog)? Pa bi stavio jako malo i držao dok nebi bilo ok. Confused

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Čet Lip 19, 2008 10:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

pa imao ono ljepilo koje ne zamagljuje staklo..inace super auto..cista klasika... Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
PorukaUpisano: Čet Lip 19, 2008 10:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vidjet cu sutra sta ce biti...sad kad gledam staklo bolje da ga ne lijepim na A-stup jer kad budem sirio karoseriju vjerovatno ce se odvajati pa da ne polomi nesto. Kad sve bude na mjestu pokusat cu sa trenutnim. A ako prodje ok jos samo brisaci i selim ga u glasacki dio Wink
Shinobi

PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 6:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Isuse,izludjuje me komp, vec treci put pokusavam postati ovo i svaki put mi izbacuje Evil or Very Mad Evil or Very Mad Da vidimo treca sreca. Zmigavci,auspusi,prednje resetkice, izgubljen jedan decal "Bertone" bi bilo ukratko sto je radjeno. Sutra idu slike u gotove proizvode.

Ovdje fali jedna bertone naljepnica,al sta je tu je.

Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 7:01 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Daj ga slikaj vani ili negdje di ima puno svjetla inače dobra maketa.Valjda od sutra neću biti jedini u gotovim maketama. Very Happy

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 7:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

steta za naljku.
k vragu, sad se stvarno moram primit posla Wink
vec su dva gotova.....

PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 7:29 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za naljku mi je vise-manje jer se ni ne kuzi toliko. Ali jedno pitanje, dali je dozvoljeno staviti potrebne slike 2 puta?stvar je u tome da je boja razlicita za nevjerovati na jakom svijetlu i na slabijem svijetlu(svi koji su je vidjeli uzivo znaju o cemu ja to) a sam se ne mogu odluciti koju postati jer su mi obje mrak. Znaci, u isti post 2 seta slika? Btw, jedna slikana maloprije na slabijem dnevnom svijetlu Wink

Mario

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Zagreb-Lučko
PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 7:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je već bolje i izgleda mrak.Odlično.

Visit my page:"MT-Style"
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 7:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma samo trpaj

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Sub Lip 21, 2008 9:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kako ti je dobro uspjelo. Shocked Jesi imao neke probleme kod stavljanja karoserije na podnicu?
Ja se slažem sa low-om, ti stavi obije slike jer sam vidio maketu na jakom svijetlu i je stvarno Shocked Shocked

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2008 12:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Za zivo cudo nije bilo vecih problema kod spajanja karoserije i podnice, samo je sve bilo jako napeto. Ali isao sam mic po mic i uspjelo je. Cak se ni staklo nije odvojilo a mislio sam da hoce posto sam ga drvofixom lijepio.
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2008 12:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bolesna je Miura! Shocked Shocked

PorukaUpisano: Ned Lip 22, 2008 1:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala svima na pohvalama,evo jos jedna ovdje a ostale su u odjelu za glasanje Wink

Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 10/10

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma