Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Natjecanje u Vinkovcima - rezultati

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Falcon
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 10:31 am    Naslov poruke: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Cijenjeni kolege maketari ,

Evo u subotu 07.06.2008. u Vinkovcima smo održali " seosku zabavu " , kako bi to neki naši metropolitanci rekli .
Dakle, " 1 Slavonija kup " u maketarstvu !
Sa prijavom maketa započeli smo u 9,00 , a zbog kontinuirane prijave maketa i pristizanja maketara iz lijepe naše prolongirali smo otvaranje za sat vremena , te je natjecanje službeno započelo u 12.00 sati .
Otvorili smo ukupno 8 kategorija , a ocijenjivanje je teklo relativno brzo i glatko. Za posijet Vukovarskoj vojarni i muzeju gdje smo mogli vidjeti i detaljno poslikati MIG, tenkove , topove , VBR-ove ....... javili su se doslovce svi natjecatelji i izlagači .
Po povratku iz Vukovara , oduševljeni natjecatelji i ostali gosti izgubljenu snagu vratili su objedovavši vrhunski slavonski čobanac , te uživali u domačim kolačima naše teta Nade.
Nakon objeda usljedilo je proglašenje pobijednika i dodijela nagrada i diploma .
Po dodijeli još smo malo ostali u ugodnom razgovoru i druženju, te kupovini na prigodnim štandovima Baliste , Tihomira Likse i Land of Magica . Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali i svojim dolaskom i radovima uveličali ovaj naš Slavonski kup , te našim sponzorima Balisti , g. Tihomiru Liksi i Land of Magicu .
A svima kojima je bilo ispod časti posijetiti ovu " seljačku zabavu " lijepi pozdrav !

P.S. :
Kako nijedna organizacija nije savršena i svi smo samo ljudi , te često griješimo , ispričavamo se zbog eventualnih propusta !

Srdačan pozdrav !
Natrag na vrh
Falcon
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 10:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A rezultati su:

KATEGORIJA : DIORAME ZRAKOPLOVA U SVIM MJERILIMA

MJESTO NATJECATELJ MAKETA
1. SAMBOLEK ZORAN SPITFIRE MK IX RADNI DAN U RAFU
3. MIROSLAV PAVRLIŠEK SPITFIRE MK VC
4. DAVOR ŠOTMAN F4V-1D CORSAIR
5. DAMIR MARKALAUS AVIA-B-534
6. DAMIR MARKALAUS DEOVOATINE D 510

KATEGORIJA : DIORAME U SVIM MJERILIMA

1. IGOR UJAKOVIĆ IZVIDNICA
2. IGOR UJAKOVIĆ MUNGOSI
3. IGOR UJAKOVIĆ AMBUSH
4. IGOR UJAKOVIĆ HANDSCHAR

KATEGORIJA : MAKETE ZRAKOPLOVA U MJERILU 1/72 I MANJEM

1. DRAŽEN MATIĆ MESSERSCHMITT BF 109-D1
2. ZLATKO BOŽIĆ FOKKER D-I
3. ZLATKO BOŽIĆ KAYABA AUTOŽIVO
4. DAMIR LOPAC A-10 THUNDERBOLT II
5. DAMIR LOPAC SR-71 BLACKBIRD
6. MARIO KRIJAN F-16C FIGHTING FALCON
7. MARIO KRIJAN RZ NIZOZEMSKE J-265
8. ŽELJKO POLGAR JUNKERS JU-87 D-5 STUKA
9. ZLATKO TOMAŠ POLIKARPOV I-153
10. ZLATKO TOMAŠ KFIIR

KATEGORIJA : MAKETE ZRAKOPLOVA U MJERILU 1/48

1. DAVOR ŠOTMAN BF 109 E
2. IGOR UJAKOVIĆ P-47 D
3. KRUNOSLAV LUBURIĆ MESSERSCHMITT BF 109 E4
4. DAMIR KUTEROVAC MACCHI C 205 VELTRO
5. MIROSLAV PAVRIŠEK BUCKER BU-131 JUNGMANN
6. DAMIR KUTEROVAC MESSERSCHMITT BF 109 G6
7. DAVOR ŠOTMAN F-15 C EAGLE
8. MIROSLAV PAVRIŠEK THUNDERBOLT P-47 D
9. IGOR UJAKOVIĆ P-40 E

KATEGORIJA : MAKETE ZRAKOPLOVA U MJERILU 1/32 I VEČEM

1. DAMIR KUTEROVAC P-38 LIGMTNING
2. KRUNOSLAV LUBURIĆ FOCKE WULF FW 190 D9
3. KRUNOSLAV LUBURIĆ F-16 C

KATEGORIJA : MAKETE VOJNIH VOZILA

1. DAMIR KUTEROVAC STURM TIGER
2. ZLATKO BOŽIĆ TIGER LATE R/ZIMMENT
3. IGOR UJAKOVIĆ SOL.KFZ. 251/7
4. IGOR UJAKOVIĆ JAGDPANZER IV A-0
5. ZLATKO BOŽIĆ FERDINAND

KATEGORIJA : MAKETE VEZANE UZ SF

1. TOMISLAV ŠEHTER DARK ELF LORD OF MANKORE
2. VIŠEN TADIĆ LEX THE IMPALER
3. TOMISLAV ŠEHTER SLANN MAGE PRIEST
4. ZLATKO BOŽIĆ TAU STEALTH ARMOUR
5. VIŠEN TADIĆ DARK ELF HERO

KATEGORIJA : SVE PRIJAVLJENE MAKETE JUNIORA

1. EDI MAKSIMOVIĆ FOCKE WULF FW 190
2. LUKA KUTEROVAC FOCKE WULF FW 190 A-8
3. EDI MAKSIMOVIĆ MESSERSCHMITT BF 190 G

Best of show: Davor Šotman

Maketa po izboru publike: Igor Ujaković
Natrag na vrh
Trutek
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 1:11 pm    Naslov poruke: Re: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Falcon Napisao/la:
A svima kojima je bilo ispod časti posijetiti ovu " seljačku zabavu " lijepi pozdrav !

Jel to malo u sarkazmu izreceno ili???
Natrag na vrh
Falcon
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 1:12 pm    Naslov poruke: Re: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Trutek Napisao/la:
Falcon Napisao/la:

To je bilo namjenjeno onome tko je to natjecanje nazvao seljackom zabavom.
Natrag na vrh
Goran

Član od: 15 Lis 2005
Mjesto: Jastrebarsko
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 1:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa taj ko je to rekao samom svojom izjavom je pokazao kako je velik "seljak", odnosno "mali malograđanin", da budem precizan.

Čestitke svima koji se osvojili nagrade na natjecanju i čestitke organizatoru na trudu oko organiziranja natjecanja.

Također bih molio članove da se drže teme ovog topica, drugim riječima, da ne komentiramo dijelove Falconovog posta.

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 1:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo, ja bih samo rekao da je meni bilo stvarno odlicno u subotu..... Ugodna atmosfera, dobro drustvo, vrhunske makete (i na standu za prodaju i ove za ocjenjivanje), i mislim da nitko nema nekog narocitog razloga biti nezadovoljan. Da vjerovatno svatko od prisutnih moze naci neku zamjerku ili detalj s kojim se ne slaze - to svakako, ali mislim da uopce ne treba dirati u to, sa organizacijske strane nije bilo nikakvih velikih propusta i gresaka, kao ni sa sudacke strane, i mislim da se ni na taj dio nitko od natjecatelja nemoze posebno zaliti. Sveukupno - ocjena 4+ od mene...... Wink

Ogromna zamjerka ide (a s time i topla preporuka organizatorima za iduci put) je na kronicki nedostatak pripadnica ljepseg spola, po mogucnosti oskudno odjevenih, pa molim da se o tome duboko razmisli i poduzmu odgovarajuci koraci.... Sise Smijanje

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
prelude

Član od: 23 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 2:31 pm    Naslov poruke: Re: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Falcon Napisao/la:
Trutek Napisao/la:
Falcon Napisao/la:

Sori, ali ja to nisam tako pročitao, a očito niti ostali - nije mi jasan ni ovaj auto-sarkazam, da ne kažem frustracija (i koliko vidim posve nepotrebna jer očito je svima koji su bili bilo skroz dobro i ugodno), pa čemu ovaj izljev gorčine, a osobno me smeta ovo upiranje i prozivanje "metropolitanaca" (pod maskom da mi/neki od nas na to gledaju/mo kao na "seljačku zabavu"), drugim riječima nepotrebno i bez razloga se prozivaju /u prvom redu/ Zagrepčani, odn. očito je da ste nezadovoljni odzivom iz Zgb. Ne ulazeći previše u diskusiju zašto je to ispalo tako, ali očito ste ipak trebali malo voditi računa o "tajmingu" jer vam se poklopilo da ste bili četvrto natjecanje u nizu (u roku nekih dva mjeseca) pa je jasno da dolazi do zasićenja, potrošnje novaca, vremena etc.

Stoga mi ovakav cinizam zvuči skroz bez veze, a vama želim puno sreće i mudrosti pri organiziranju sljedećeg okupljanja. Osobno ću uvijek rado doći, pa makar i kao promatrač ...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 3:27 pm    Naslov poruke: Re: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Falcon Napisao/la:

Ta osoba ako je član ovog foruma ima nick, ili ime i prezime.Molim onda ne generalizirati nego uprijeti prstom i reći: " * " je rekao to i to. Ili je ovako lakše , generalno je pa ljudi neće zamjeriti jer znaju da se ne odnosi na njih?A ako dotični nije član ovog foruma , onda je prozivanje upravo ovdje u najmanju ruku bezobrazno.Zašto da se crvenimo svi
kada iza te glupe izjave stoji pojedinac?

Goran Dešković - Admin

von Stuck: poruka promijenjena dana: Pon Lip 09, 2008 3:39 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 3:38 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čestitam svima koji su osvojili nagrade, a meni je žao što nisam mogao prisustvovati. Nadam se da će netko moći staviti fotografije sa natjecanja da mi koji nismo mogli doći vidimo bar dio slavonskog štimunga (čobanac, kolači, makete... Very Happy ).

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Falcon
Gost
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 4:09 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Kao prvo nitko nigdje nije spominjao Zagrepčane, pa neznam otkuda se da naslutiti da se o njima radi. Što je to toliko transparentno da ukazuje na Zagrepčane ?
Zagrepčana je bilo , i bili su nam dragi gosti !
Znate svi onu staru : " Dobar se glas daleko čuje , a loš još dalje "
Tako je ovaj loš glas pojedinca čiji je identitet ostao nepoznat došao do nas , a tom pojedincu poručujemo da mi Slavonci nismo seljačine i da Vinkovci nisu selo i da su status grada imali još u Rimsko doba !
Natrag na vrh
Darth Maul

Član od: 16 Lis 2005
Mjesto: Pretetinec
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 4:43 pm    Naslov poruke: Re: Natjecanje u Vinkovcima - rezultati Citiraj ovaj komentar

Falcon Napisao/la:

kako bi to neki naši metropolitanci rekli .

Falcon Napisao/la:

Kao prvo nitko nigdje nije spominjao Zagrepčane, pa neznam otkuda se da naslutiti da se o njima radi. Što je to toliko transparentno da ukazuje na Zagrepčane ?

Kaj v Hrvatskoj ima više metropola? Zanimljivo Very Happy

Proud to be Međimurec...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM Yahoo Messenger MSN Messenger
Reaper

Član od: 07 Ruj 2006
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 6:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Nadam se da će netko moći staviti fotografije sa natjecanja.....

Evo hocu ja, mislio sam i jucer, ali nisam stigao.... Kasnije veceras slijede fotke....

-=Für immer Minderheiten=-
Natrag na vrh
Aranza

Član od: 25 Lis 2007
Mjesto: Pula
PorukaUpisano: Pon Lip 09, 2008 6:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Reaper Napisao/la:
Grunf Napisao/la:
Nadam se da će netko moći staviti fotografije sa natjecanja.....

Evo hocu ja, mislio sam i jucer, ali nisam stigao.... Kasnije veceras slijede fotke....

Čestitke svim nagrađenima. Upravo sam htio pitati za fotografije ali vidim riješeno je....... Wink

Španac
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma